Ame

Âme е френски проект, занимаващ се с дийп хаус
Ame

Âme е френски проект, занимаващ се с дийп хаус. Дуото се състои от двама продуценци :  Kristian Rädle и Frank Wiedemann.

Дискография и DJ миксове:

  • 2004: Âme - Âme (Sonar Kollektiv)
  • 2006: Âme - ... Mixing (DJ-Mix, Sonar Kollektiv)
  • 2007: Âme - Coast 2 Coast (DJ-Mix, NRK Sound Division)
  • 2007: Âme - RA.042 (DJ-Mix, Resident Advisor)
  • 2008: Âme - Fabric 42 (DJ-Mix, Fabric)
  • 2009: Henrik Schwarz / Âme / Dixon - The Grandfather Paradox (DJ-Mix, BBE)
  • 2011: Âme - Primary Structures (DJ-Mix, Innervisions)
  • 2012: Âme - LIVE (Live-Album, Innervisions)

Детайли

Âme е френски проект, занимаващ се с дийп хаус