Зона

Група Зона са Христо Марков - вокал и китара, Александър Кръстев - бас китара, Бисер Веселинов – барабани и Калин Сергеев – клавири
Зона

Група Зона са Христо Марков - вокал и китара, Александър Кръстев - бас китара, Бисер Веселинов – барабани и Калин Сергеев – клавири.

Детайли

Група Зона са Христо Марков - вокал и китара, Александър Кръстев - бас китара, Бисер Веселинов – барабани и Калин Сергеев – клавири