single album

Artist: John Legend
Release date:
26 October 2018
Posted by: Musictour Admin

John Legend - "A Legendary Christmas"

John Legend

 A Legendary Christmas:

1. “What Christmas Means to Me” (featuring Stevie Wonder on harmonica)
2. “Silver Bells”
3. “Have Yourself a Merry Little Christmas” (featuring Esperanza Spalding)
4. “No Place Like Home”
5. “Bring Me Love”
6. “Merry Christmas Baby/Give Love on Christmas Day”
7. “Christmas Time Is Here”
8. “Waiting for Christmas”
9. “Purple Snowflakes”
10. “The Christmas Song (Chestnuts Roasting on on Open Fire)”
11. “Please Come Home for Christmas”
12. “Wrap Me Up in Your Love”
13. “By Christmas Eve”
14. “Merry Merry Christmas”

Tag

single album

Artist: Sia
Release date:
17 November 2017
Posted by: Musictour Admin

SIA - “Everyday Is Christmas”

Sia

Коледният албум на SIA “Everyday Is Christmas” излиза на 17-ти ноември

Оригиналният празничен албум съдържа 10 чисто нови песни

Певицата, текстописец, продуцент и създател на хитове с 8 номинации за награди Grammy, Sia, обяви, че първият ѝ коледен албум “Everyday Is Christmas” ще излезе на 17-ти ноември, 2017 г. чрез Monkey Puzzle/Atlantic Records. Колекцията от оригинални коледни песни е написана от Sia и Greg Kurstin.

Главният сингъл “Santa’s Coming For Us” има няколко версии в албума, в който са включени и други празнични песни като “Candy Cane Lane”, “Ho Ho Ho”, и “Puppies Are Forever”, които са последвани от баладите “Underneath The Christmas Lights”, “Snowman”, и “Snowflake”.

Певицата наскоро завърши обиколката от турнето си “Nostalgic For The Present Tour” в Северна Америка, което беше обявено като „творческо очарование” (Billboard), „магическо изпълнение-изкуство” (AXS) и „изключително лично”. Лимитираното турне, за което има дати само за 2017 г., ще продължи през зимата на стадиони в Австралия и Нова Зеландия.

В допълнение към работата си над “Everyday is Christmas”, Sia е в процес на режисиране на първия си игрален филм, участва и като съавтор и изпълнител в световния топ 5 хит на Zayn “Dusk Til Dawn”, както и озвучава героя Songbird Serenade в анимационния филм “My Little Pony: The Movie” заедно с актьорите Emily Blunt, Zoe Saldana, и Kristin Chenoweth.

За Sia:

Sia пусна номинирания за Grammy албум This Is Acting (Monkey Puzzle/RCA Records) през 2016 г., който беше посрещнат с огромно одобрение и осигури на певицата ролята на една от най-големите звезди в момента, и я превърна в един от най-търсените изпълнители на живо. Към момента тя е в списъка на 10-те най-слушани изпълнители в света в Spotify и има над 5,3 милиарда гледания в канала си в YouTube. Успешният ѝ сингъл “Cheap Thrills” стана глобален радио хит и беше един от най-продължително застоялите се сингли в топ 40 на 2016 г. Заедно със собствения си успех, Sia също така пише световни хитове за едни от най-големите звезди в момента като Beyoncé, Kanye West, Rihanna, Britney Spears, Katy Perry и много други.

Албумът на Sia “Everyday is Christmas” ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Tag