single album

Artist: DWILLY
Release date:
25 March 2020
Genre:
Posted by: Musictour Admin

DWILLY - "HEART_BEATS.ZIP" EP

DWILLY

БЪРЗО ИЗГРЯВАЩИЯ ПРОДУЦЕНТ DWILLY ИЗДАДЕ НОВОТО ЕР HEART_BEATS.ZIP

Желаният продуцент, автор на песни и мулти инструменталист dwilly през последните няколко години оставя уникална следа в света на електронната музика и вече издаде новия си кратък албум heart_beats.zip чрез Big Beat Records. Включващо заразителния предишен сингъл “if you only knew” (feat. Tia Scola), новото EP е допълнено с два чисто нови антемични трака “love is scary” и “say so,” всеки от които съдържа елементи на трап, хип-хоп и емо, доизпипани с характерния електронен завършек на dwillyТова е безспорно свеж кратък албум, още от момента, в който натиснете play, от началото на “love is scary”  до края на алтернативния R&B трак “say so”.

Вече приветстван от  Ones To Watch като "най-брилянтната заплаха в музиката статусът на dwilly наистина се циментира с Heart_Beats.zip. Само за три години кариера dwilly вече е продуцирал записи за Mike Posner, Ty Dolla $ign, Wiz Khalifa и други, като на всичкото отгоре е упълномощен да направи официалните ремикси за "So Close" от NOTD & Felix Jaehn, "Move On" от Mike Posner, "Open My Mouth" от Kiiara и още други. Друг скорошен сингъл от dwilly, “Duck Duck Goose”, е насъбрал над 11,100 в Tik Tok, с тотални импресии от 5 милиона, които се увеличават – а само последните му три издания наброяват над два милиона стрийма.

На върха на работата си в студиото, той също така тръгна с DJ сетовете си на път, впечатлявайки и печелейки фенове по света, присъединявайки се към GRiZ на последното турне в Щатите и към Zedd на Red Rocks. За толкова уникално талантлив продуцент толкова рано в кариерата си, чиято способност безпроблемно да смесва жанрове е почти свръхестествена, на dwilly са му предопределени големи неща и heart_beats.zip е само върхът на айсберга. Бъдете нащрек за още от dwilly много скоро!

Tag