single album

Artist: Florence + the Machine
Release date:
29 June 2018
Genre:
Posted by: Musictour Admin

Florence + the Machine - ‘High As Hope’

Florence + the Machine

Новият албум на музикантите излиза на 29-ти юни

Стартират предварителни поръчки на изданието в дигиталните платформи и на физически носител в MusicMall.bg

Това лято Florence + the Machine се завръщат с дългоочакван нов албум, озаглавен "High As Hope". Албумът излиза в дигитален вариант и във формат стандартно CD и е наличен за предварителни поръчки в дигиталните платформи и в онлайн магазин MusicMall.bg.

Първият официален сингъл от албума е песента "Hunger", която Florence + the Machine описват като проект, който дефинира музикалната им кариера. "Hunger" съчетава в себе си интимния, откровен лиризъм на The Florence + the Machine, който създава усещането за приемане и общност. Песента разказва за търсенето на любов в неща, които може би не са любов и за стремежа да бъдем по-малко сами, който в някои случаи ни прави още по-изолирани. "Понякога, когато не можеш да изразиш чувствата си, ги изпяваш", споделя Florence.

Новият албум "High As Hope" е олицетворение на артист, който изглежда по-уверен от всякога. Текстовете на песните ни пренасят в тинейджърските години на Florence, но ни предлагат една по-зряла гледна точка. Florence споделя, че "щастието не винаги трябва да е голямо и драматично. Често го срещаме в ежедневни неща. В този албум има много любов, има и самота, но много любов!"

"High As Hope" е албум за паденията и възходите с текстове, пропити с радост и ярост. Но радостта безспорно доминира и в крайна сметка побеждава. "Човек винаги трябва да се развива и да работи върху себе си. Аз все още има върху какво да работя, но като че ли вече следвам истинското си Аз. Чувствам се по-комфортно със самата себе си." И за Florence Welch това е само началото на много дълго пътешествие.