single album

Artist: Iron Maiden
Release date:
03 July 2020
Genre: Heavy metal
Posted by: Musictour Admin

Iron Maiden - "The Live Collection – Remastered"

Iron Maiden

Parlophone Records продължават серията си по преиздаване на каталога на IRON MAIDEN с пети сет пакет от дигитални CD заглавия в The Live Collection – Remastered. Включените албуми в това издание са хитовите Live After Death и Rock In Rio.

Live After Death е записан в Long Beach Arena, Калифорния, през март 1985 по време на легендарното продължило година турне World Slavery Tour, което започна в Полша през август 1984. То съдържа 187 концерта по света и превърна  Iron Maiden в една от най-големите банди на планетата. Албумът, който също включва и допълнителни парчета, записани в Hammersmith Apollo в Лондон, е широко считан за един от най-великите албуми на живо за всички времена.

Rock In Rio е записан на 19 януари 2001 в последната вечер на Iron Maiden от турнето  Brave New World Tour. Изпълнението е пред 10 000 фена, като след това бе излъчено глобално по телевизията.

The Live Collection – Remastered следва скорошното издание на The Studio Collection – Remastered, серия от четири части, покриваща всичките им предишни шестнадесет силни студио албума. Те включват аудио от мастериран за iTunes проект от 2015 г. и новите колекции  са за първи път са налични на CD.

Като бонус към колекционерите, едно CD от всеки пакет от изданията е налично в специална кутия с дизайн, съдържаща 1:24 фигурка и още нещо ексклузивно. В този пети пакет това ще бъде  Live After Death. И двата албума в този сет са налични тук.


single album

Release date:
24 April 2020
Genre: Heavy metal
Posted by: Musictour Admin


  1. "IX"
  2. "What The Dead Men Say"
  3. "Catastrophist"
  4. "Amongst The Shadows & The Stones"
  5. "Bleed Into Me"
  6. "The Defiant"
  7. "Sickness Unto You"
  8. "Scattering The Ashes"
  9. "Bending The Arc To Fear"
  10. "The Ones We Leave Behind"

single album

Artist: Ozzy Osbourne
Release date:
21 February 2020
Genre: Heavy metal
Posted by: Musictour Admin

Ozzy Osbourne - "ORDINARY MAN"

Ozzy Osbourne

ORDINARY MAN tracklist:

  1. Straight To Hell (feat. Slash)

  2. All My Life

  3. Goodbye

  4. Ordinary Man (feat. Elton John)

  5. Under The Graveyard

  6. Eat Me

  7. Today Is The End

  8. Scary Little Green Men

  9. Holy For Tonight

  10. It’s A Raid (feat. Post Malone)

  11. Take What You Want (Post Malone feat. Ozzy Osbourne and Travis Scott)


single album

Artist: Avenged Sevenfold
Release date:
06 March 2020
Genre: Heavy metal
Posted by: Musictour Admin

Avenged Sevenfold - "Live in the LBC" & "Diamonds in the Rough" DVD/CD

Avenged Sevenfold

Diamonds In The Rough Tracklisting:

  1. Demons
  2. Girl I Know
  3. Crossroads
  4. Flash Of The Blade (Iron Maiden Cover)
  5. Until The End
  6. Tension
  7. Walk (Pantera Cover)
  8. The Fight
  9. Dancing Dead
  10. Almost Easy (CLA Mix)
  11. Afterlife (Alternate Version)

Additional tracks:

  1. St. James (bonus track on Hail To The King limited edition)

  2. Set Me Free (unreleased; recorded during the Hail To The King sessions)

  3. 4 AM (B-side on the Welcome to the Family EP)

  4. Lost It All (Bonus track on Japanese edition of Nightmare)

  5. Paranoid (Black Sabbath cover)

Live In The LBC Tracklisting:

  1. Critical Acclaim (Live)
  2. Second Heartbeat (Live)
  3. Afterlife (Live)
  4. Beast and the Harlot (Live)
  5. Scream (Live)
  6. Seize the Day (Live)
  7. Walk (Live)
  8. Bat Country (Live)
  9. Almost Easy (Live)
  10. Gunslinger (Live)
  11. Unholy Confessions (Live)
  12. A Little Piece of Heaven (Live)

single album

Artist: Korn
Release date:
13 September 2019
Genre: Heavy metal
Posted by: Musictour Admin



1. The End Begins

2. Cold

3. You’ll Never Find Me

4. The Darkness is Revealing

5. Idiosyncrasy

6. The Seduction Of Indulgence

7. Finally Free

8. Can You Hear Me

9. The Ringmaster

10. Gravity Of Discomfort

11. H@rd3r

12. This Loss

13. Surrender To Failure


single album

Release date:
09 August 2019
Genre: Heavy metal
Posted by: Musictour Admin



1. Insert Coin

2. Unsainted

3. Birth Of The Cruel

4. Death Because Of Death

5. Nero Forte

6. Critical Darling

7. A Liar’s Funeral

8. Red Flag

9. What’s Next

10. Spiders  

11. Orphan

12. My Pain

13. Not Long For This World

14. Solway Firth


single album

Artist: Dream Theater
Release date:
22 February 2019
Genre: Heavy metal
Posted by: Musictour Admin

Dream Theater - „Distance over Time“

Dream Theater
  • 1 Untethered Angel 00:06:14
  • 2 Paralyzed 00:04:17
  • 3 Fall into the Light 00:07:04
  • 4 Barstool Warrior 00:06:43
  • 5 Room 137 00:04:23
  • 6 S2N 00:06:21
  • 7 At Wit's End 00:09:20
  • 8 Out of Reach 00:04:04
  • 9 Pale Blue Dot 00:08:25

single album

Artist: Disturbed
Release date:
19 October 2018
Genre: Heavy metal
Posted by: Musictour Admin

Disturbed -“Evolution”



Standard edition:

  • 1. Are You Ready
  • 2. No More
  • 3. A Reason to Fight
  • 4. In Another Time
  • 5. Stronger On Your Own
  • 6. Hold On To Memories
  • 7. Savior of Nothing
  • 8. Watch You Burn
  • 9. The Best Ones Lie
  • 10. Already Gone

Deluxe edition:

  • 11. The Sound of Silence [Live] (Featuring Myles Kennedy)
  • 12. This Venom
  • 13. Are You Ready (Sam de Jong Remix)
  • 14. Uninvited Guest



single album

Artist: Twisted Sister
Release date:
14 September 2018
Genre: Heavy metal
Posted by: Musictour Admin

Twisted Sister - “You Can’t Stop Rock ’N’ Roll”

Twisted Sister

Live At The Marquee 1983 – You Can’t Stop Rock ‘N’ Roll”:


Disc One: You Can’t Stop Rock ‘N’ Roll

  1. “The Kids Are Back”
  2. “Like A Knife In The Back”
  3. “Ride To Live, Live To Ride”
  4. “I Am (I’m Me)”
  5. “The Power And The Glory”
  6. “We’re Gonna Make It”
  7. “I’ve Had Enough”
  8. “I’ll Take You Alive”
  9. “You’re Not Alone (Suzette’s Song)”
  10. “You Can’t Stop Rock ’N’ Roll”

Bonus Tracks

  1. “One Man Woman”
  2. “Four Barrel Heart Of Love”
  3. “Feel The Power”

Disc Two: Live at The Marquee 1983

  1. “What You Don’t Know (Sure Can Hurt You)”
  2. “Sin After Sin”
  3. “Bad Boys (Of Rock ’N’ Roll)”
  4. “Destroyer”
  5. “Leader Of The Pack”
  6. “Tear It Loose”
  7. Band Rap
  8. “You Can’t Stop Rock ’N’ Roll”
  9. “Run For Your Life”
  10. “Shoot ’Em Down”
  11. Dee’s Rap
  12. “It’s Only Rock ’N’ Roll (But I Like It)”
  13. Band Introductions
  14. “I Am (I’m Me)”
  15. “Under The Blade”
  16. “Let The Good Times Roll”

Live at The Marquee 1983


Side One

  1. “What You Don’t Know (Sure Can Hurt You)”
  2. “Sin After Sin”
  3. “Bad Boys (Of Rock ’N’ Roll)”
  4. “Destroyer”

Side Two

  1. “Leader Of The Pack”
  2. “Tear It Loose”
  3. Band Rap
  4. “You Can’t Stop Rock ’N’ Roll”
  5. “Run For Your Life”

Side Three

  1. “Shoot ’Em Down”
  2. Dee’s Rap
  3. “It’s Only Rock ’N’ Roll (But I Like It)”

Side Four

  1. Band Introductions
  2. “I Am (I’m Me)”
  3. “Under The Blade”
  4. “Let The Good Times Roll”

single album

Artist: Metallica
Release date:
10 November 2017
Genre: Heavy metal
Posted by: Musictour Admin



METALLICA – Master Of Puppets – Tracklist:

  •     1. Battery (Remastered)
  •    2. Master of Puppets (Remastered)
  •    3.  The Thing That Should Not Be (Remastered)
  •    4.  Welcome Home (Sanitarium) (Remastered)
  •    5.  Disposable Heroes (Remastered)
  •    6.  Leper Messiah (Remastered)
  •    7.  Orion (Remastered)
  •    8.  Damage, Inc. (Remastered)