single album

Artist: Jack Curley
Release date:
24 April 2020
Genre:
Posted by: Musictour Admin

Jack Curley - "Tomorrow" EP

Jack Curley

Jack Curley Съобщи, че‘Tomorrow’ EP

Излиза на 24th Април Чрез Parlophone

Изпълнителят и автор на песни от Манчестър Jack Curley съобщи, че дебютния му кратък албум ‘Tomorrow’ излиза на 24 април чрез via Parlophone. Анонсът дойде успоредно с излизането на заглавния трак и придружаващата сесия на живо.

‘Tomorrow’ следва ‘Wait For Me’, най-скорошния сингъл на 21-годишния музикален артист и дебютния ‘Alice’, който събра над 9 милиона слушания и срещна подкрепа от плейлистите на  Spotify New Music Friday, Clash, Music Week и Spindle Magazine и др.

Лесно е да се разбере защо кариерата на  Jack се развива толкова  бързо- заради гласа му. Непринудено чувствен, експресивен и със зрялост, много над годините си, редкият му талант е напълно безкраен. Деликатната, но и семпла инструментализация и продуцкция изкарват вокалите на Jack на преден план, а текста, вдъхновен от велики лица като  The Beatles, Freddie Mercury и Elton John е истинска класика.

В текста Jack се бори с всекидневните изживявания и универсални теми. В случая на‘Tomorrow‘ – страхът да кажеш на партньора си, че връзката ви не върви, както Jack казва:

“Tomorrow е песен за отминала връзка, която не се е развила по план, но е било трудно да й кажеш, че не се получава и тогава го задържаш в себе си в минутата, в която си планирал да й го кажеш.

Tag