single album

Artist: Saweetie
Release date:
02 April 2019
Genre:
Posted by: Musictour Admin

Saweetie - “Emotional”

Saweetie

Saweetie пусна дългоочакваното си EP “ICY заедно с официално видео към сингъла “Emotional”, с участието на Quavo

Пролетта може би чука на вратата, но на нас ни е хладно… Носителка на златен сертификат, предприемач, автор на песни и фешън икона Saweetie пусна новия си краткосвирещ албум “ICY”, чрез ICY, Artistry Records и Warner Bros. Records.

Излизането на албума е придружено от премиерата на официалния видеоклип към сингъла “Emotional”, с участието на Quavo, който е режисиран от Christian Sesma. В просторната чувствена продукция почеркът на Quavo е налице, докато чуваме пъргавите ритми и интимни признания на Saweetie“I’m emotional. You know I can’t let you go, I’m emotional.”. Музикалното видео поставя светлина върху любовната история, която се разгръща в страстните кадри. В “Emotional” виждаме прогреса на Saweetie, който ясно личи в целия албум.

„“Emotional” показва повече от уязвимата ми страна, в сравнение със самоуверените ICY GIRL и Pissed”, споделя изпълнителката. „Измина година от последния ми проект и се чувствам развълнувана да споделя прогреса си с всички, които ме подкрепят. Музиката е специална, защото създава носталгичен момент във времето и съм готова да се впусна в следващия сезон, заедно със слушателите си.”

Мениджърът и ексклузивният продуцент на Saweetie – Max Gousse, също добавя „Saweetie наистина отдели време за това EP и беше изключително практична във всяко едно отношение – от подбора на песни до мисковете и концепциите за музикалните видеоклипове. Прогресът ѝ, като артист и бизнес дама, е невероятен. Феновете ѝ ще могат да се насладят на резултата.”

Краткосвирещият албум ”ICY” включва продукции от носители на множество платинетинени сертификати като Hit-BoyMurda Beatz и London On Da Track в допълнение към Nova Wav и Cronkite. Той започва с избухващия сингъл “Trick”, преди да продължи с хита “Tip Toes”, в който участва Quavo. Междувременно “Hot Boy” увеличава градусите, за да ни подготви за финалния сингъл “1 of 1”, който перфектно описва изпълнителката и нейното място в играта. Вижте всички включени сингли в ”ICY” по-долу.

Saweetie продължава да ни изумява с всяка една нейна стъпка. Наскоро тя пусна собствена колекция от бижута под името ICYи се появи на кориците на “Paper”, “MOD” и ”Wonderland”. Нейният хит "ICY GRL"  продължава да доминира, отчитайки над 200 милиона слушания досега, а сингълът ѝ, в партньорство с  London On Da Track – “Up Now”, в който участват G-Eazy и Rich The Kid, е слушан над 30 милиона пъти. Saweetie  се появи на сцената на американския ”Rolling Loud Festival”, придружи Cardi B на турнето ѝ, участва в ”Wireless Fest” и направи редица участия в Лас Вегас.

Tag