Anitta пусна новия си албум “KISSES” и сингъла “Poquito”

Днес, 5 април, Anitta започва нов етап от своята кариера. С 10 песни и 10 клипа към тях, изпети на португалски, испански и английски, певицата ни представя най-новия си албум “KISSES”. Записът също включва 11 гост-изпълнители от 5 различни страни, избрани от самата Anitta. Това са Becky G, Ludmilla, Snoop Dogg, Papatinho, DJ Luian, Mambo Kingz, Swae Lee, Chris Marshall, Alesso, Prince Royce и Caetano Veloso. Всички сингли са налични в стрийминг платформите. Клиповете ще бъдат качени в YouTube канала на изпълнителката по-късно днес.

Феновете отдавна искат от мен нов албум и това е една мечта, която дълго беше в съзнанието ми. Но исках исках да го направя по начина, по който аз го чувствах, имах нужда от време и фокусиране. Отне известно време, но той вече е тук. Работих усилено, за да се получи перфектно. Надявам се да ви хареса толкова, колкото и на мен.”, казва Anitta.

Гъвкавостта на Anitta е основна тема в новия ѝ албум “KISSES”, а заглавието му не може да бъде по-силно и обещаващо! Както всяка една целувка е неповторима, така и публиката ще види 10 уникални страни на изпълнителката. В “KISSES” Anitta e романтична, чувствената, съблазнителната… Творческият директор Giovanni Bianco стои зад концепцията и ще ни покаже кадри от различните въплъщения на Anitta. „Винаги е изключително вълнуващо и голямо предизвикателство да работя с Anitta. За новото предизвикателство – вторият албум, по който работим заедно, бях вдъхновен от различните жени, които съществуват в нея. Те са абсолютно различни личности, но заедно оформят истинската Anitta., казва Giovanni.

За новата песен, Anitta споделя: Poquito” е една от любимите ми. Това е романтична песен, но в нея има и обрати. Swae Lee има много горещи хитове в Бразилия, самата аз съм му фен от доста дълго време и се борих упорито да го привлека в албума ми. Снимахме клипа поотделно, защото графиците ни не съвпадаха, и резултатът е нещо различно.”

Албумът KISSES на Anitta е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Leave your thought