“Big Jet Plane” на Alok & Mathieu Koss Ft. Joan Alasta излезе чрез Spinnin’ Records

Поглеждайки назад към вихъра на изминалото лято, виждаме бразилската суперзвезда DJ Alok с концертите си из цялата планета, а сега той се завръща с отлична интерпретация на световния хит на Angus и Julia Stone Big Jet Plane”, която излиза чрез Spinnin’ Records.

Съюзявайки се с френския продуцент Mathieu Koss и френската вокалистка Joan Alasta, този сензационен проект смесва отличителния знак на бразилския изпълнител с оригиналните, добре разпознаваеми вокали.

След спокойното и бавно темпо на пианото и китарата, емоционалните женски вокали отвеждат слушателя в хор от бас звуци и еуфорични струни. Добавяйки още едно оръжие към непрекъснато увеличаващия се каталог на изпълнителя, феновете търпеливо дочакаха излизането на Big Jet Plane”, след като успяха да чуят изпълненията на живо, както и миксовете на изпълнителя.

Alok прави всеки един момент от 2017 г. значим, като става част от някои емблематични фестивали това лято, включително три уникални изяви на Tomorrowland, изпълнения на Creamfields, Mysteryland и Ushuaïa. Представяйки по свой уникален начин последния сингъл на фронтмена на Rolling Stones Mick Jagger, Gotta Get A Grip” и обединявайки усилия с HI-LO за Alien Technology”, многобройните издания на изпълнителя продължават да шокират и оставят феновете да се чудят какво следва от бразилския продуцент.

Leave your thought