Diplo & Autoerotique разкриха новото си парче “Waist Time”

Носителят на Grammy продуцент Diplo и бас-хаус първенците Autoerotique обединяват сили, за да ни представят новото си парче с високо напрежение “Waist Time”. Усилените бас линии изригват в експлозивния дроп на парчето, създавайки изпъкваща мелодия. Песента излиза заедно с чисто ново видео, режисирано от Remi Paringaux, в което момичета въртят обръчи около кръста си в склад близо до Южен Лондон.

Waist Time” се появява в началото на много важна година за артистите. Албумът “Lemonade” на Beyoncé, в който Diplo продуцира две песни, спечели Grammy за албум на годината, а в края на лятото на 2016 Autoerotique представи проекта си със Steve Aoki - “ILYSM”, който влезе в 4OKI EP, генерирал близо 15 милиона преслушвания в Spotify.

2016 беше изключително успешна за основната фигура в лейбъла Mad Decent Diplo. Миналото лято песента “Cold Water” на Major Lazer с Justin Bieber и дебютира на върха на iTunes класациите в 58 държави и се изкачи до 1 място в поп радио класацията на Щатите. Песента продължава да оглавява класации по света с повече от 1,2 милиарда преслушвания до днес. Diplo продуцира и две песни от “Lemonade” на Beyoncé “Hold Up” и “All Night”.

Autoerotique са едни от първите електронни артисти, подписали с лейбъла на Steve Aoki Dim Mak Records, и си спечелиха световна слава с парчето “Play It Again” от 2013, което оглави iTunes Dance класациите. През 2015 групата издаде най-успешния си сингъл до този момент – електро-хаус химна “Badman” с Max Styler. През 2016 бяха номинирани за Recording of the Year на наградите Juno за “Badman (Torro Torro Remix)”. Autoerotique участваха и в някои от най-големите музикални фестивали по света, включително Ultra, Electric Zoo, HARD Summer и Tomorrowland.

Leave your thought