Излиза саундтракът към предстоящия филм “Вчера си е за вчера” с музика на легендарните THE BEATLES

Новият филм от режисьора-носител на ОСКАР® Danny Boyle и сценариста Richard Curtis

ТРЪГВА В КИНАТА ОТ 28/06

Задава се следващият нетърпеливо чакан саундтрак на годината – този към филма с музика на легендите The Beatles – “Вчера си е за вчера”, чието оригинално заглавие е взето от най-емблематичната за групата песен – “YESTERDAY”.

Филмът “Вчера си е за вчера” тръгва В КИНАТА на 28-и юни, а седмица по-рано е премиерата на саундтрака към него (21-ви юни).

Албумът “Yesterday” е наличен за предварителни поръчки на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg тук: http://bit.ly/2IJYsqi

Филмът “Вчера си е за вчера” разказва какво би се случило ако само един човек в света помни The Beatles. Саундтракът включва новозаписани версии на най-обичаните песни на групата, изпълнени от главния актьор Himesh Patel (BBC’s Eastenders).

Дело на режисьора-носител на ОСКАР® Danny Boyle (Беднякът милионер; Трейнспотинг; 28 дни по-късно) и сценариста Richard Curtis, номиниран за Оскар® за филмите Четири сватби и едно погребение, Наистина любов и Нотинг Хил, Yesterday е рок енд рол комедия за музика, мечти, приятелство и дългия и ветровит път, който води до любовта на живота. След мистериозни петна в историята на The Beatles, Джак (Himesh Patel), амбициозен певец и автор на музика, започва да изпълнява песни на една от най-великите банди в историята пред свят, който никога не е чувал за нея.

Himesh Patel изпява песента “Yesterday” в ключов момент от филма. “Реакцията на приятелите на Джак, когато той пее песента са неговото (и нашето) първо доказателство за това, че се случва нещо странно“, обяснява сценаристът Richard Curtis. “Те не са чували “Yesterday” никога преди и се доверяват на версията, че песента е написана от Джак. В тази сцена слушаме перфектната музика и наблюдаваме удивлението на тези, които я чуват за пръв път. Затовa и оригиналното заглавие на филма носи името на тази неповторима песен.

Музикалният продуцент на саундтрака “YESTERDAY”, Daniel Pemberton, създава албум, който едновременно следва историята във филма и е истинско музикално удоволствие, което трябва да бъде преживяно на един дъх. “Този филм е чудесен пример за силата на песента”, споделя Pemberton. “Музиката е нещо, което ни свързва с толкова много хора. Тя може да промени света. Хубаво е да си го припомняме.

За Himesh Patel, който, благодарение на майка си, е фен на The Beatles от ранна детска възраст, е неповторима чест да изпълни и запише тези легендарни песни. “Придържахме се към оригиналността на песните, както в текстово, така и в музикално отношение, но също така се постарахме те да звучат така, все едно са песни на Джак”, споделя актьорът. “Беше страхотно да си припомня тези прекрасни песни и да ги пресъздам по мой начин. Този филм е като представяне на музиката на The Beatles пред много млади хора, които не са имали привилегията да я слушат. Както утвърдени, така и нови фенове ще оценят филма и със сигурност ще бъдат пленени от магията на The Beatles.

ГЛЕДАЙ ТРЕЙЛЪРА КЪМ ФИЛМА Вчера си е за вчера ТУК:

За филмаВчера си е за вчера (“YESTERDAY”):

Вчера всеки знаеше за The Beatles. Днес само Джак помни техните песни. И това се оказва много печеливш факт за него. Дело на режисьора-носител на ОСКАР® Danny Boyle (Беднякът милионер; Трейнспотинг; 28 дни по-късно) и сценариста Richard Curtis, номиниран за Оскар® за филмите Четири сватби и едно погребение, Наистина любов и Нотинг Хил, “Вчера си е за вчера” е рок енд рол комедия за музика, мечти, приятелство и дългия и ветровит път, който води до любовта на живота.

Jack Malik (Himesh Patel, BBC - Eastenders) е амбициозен певец и автор на музика от малко британско градче, чиито мечти за слава бавно избледняват, въпреки силната преданост и подкрепата на най-добрата му приятелка от детство - Ellie (Lily James, Mamma Mia! Here We Go Again). След странен инцидент с автобус по време на мистериозно петно в историята, Jack се събужда и осъзнава, че The Beatles никога не са съществували… и всъщност се озовава в много затруднена ситуация.

Изпълнявайки песни на най-великата банда в историята пред свят, който никога не е чувал за нея, и с малко помощ от американския му агент с желязно сърце - Debra (Emmy winner Kate McKinnon), славата на Jack процъфтява. Но когато неговата звезда изгрява, той рискува да загуби Ellie — човекът, който винаги е вярвал в него. Затваряйки една врата в живота си и отваряйки нова, Jack има нужда да се върне обратно там, където винаги е принадлежал и да докаже, че всичко, от което имаме нужда е любов (“All You Need Is Love”).

Филмът представя нови версии на най-обичаните хитове на The Beatles.

САМО В КИНАТА ОТ 28/06

Leave your thought