Justin Timberlake continues his tour with а grand show in Istanbul

Минаха години и Джъстин Тимбърлейк се наложи като стандарт за качество, при това преминавайки през различни трансформации. Без значение дали ще е тийн идол, или облечен в костюм с папионка млад джентълмен, Тимбърлейк e винаги под светлината на прожекторите. И ако мнозина го свързват предимно с телевизонните му изяви и youtube, феновете му биха поспорили къде е по-добър – в студиото или на живо пред публика. В класата му по време на изпълнение на живо се уверихме и ние съвсем наскоро при визитата му в Истанбул.

Джъстин Тимбърлейк представя актуалния си концертен проект „The 20/20 Experience World Tour” вече повече от половин година, а по всичко изглежда, че краят няма да е скоро. От изпълнител с неговата класа сме свикнали да виждаме само супер качество, така че очакванията към подобно мащабно турне винаги са големи. И оправдани в случая. Оправдани от гледна точка на цялостно представяне: на музика, визия, шоу и раздаване. Джъстин e сред топ професионалистите и дори да сте на друго мнение след като го видите на живо, ще се убедите, че това е така на 100%.

Концертите на талантливия изпълнител от настоящата обиколка включват много добра сплав от нова музика и хитове от ранната му кариера. Любопитен е начинът по който целия бенд на сцената смесва отделни части от различни песни в обща композиция. Така слушаните стотици пъти хитове звучат освежено и държат публиката в постоянно очакване на нова промяна на посоката на звука.

И за да не ви дразним повече директно представяме добрата новина – въпреки, че от миналия ноември заедно с екипа си Джъстин обикаля целия свят, то краят на турнето все още не се вижда. Пред него стоят още няколко десетки концерта, което означава, че ако сте бързи ще успеете да го засечете някъде. До края на 2014г. Джъстин Тимбърлейк ще има участия предимно в Северна Америка, но се гответе и за няколко дати в Европа.

Leave your thought