Lady Gaga starts „ArtRave: The Artpop Ball“ tour

2014-та година бележи началото на четвъртото мащабно турне на Лейди Гага, наречено „ArtRave: The Artpop Ball“. Обиколката е с размери, подходящи за пищните шоута на Гага и екипа ?, но все има да се доказва на фона на предишния ? тур „Born This Way Ball“, на който станахме свидетели дори и българските меломани. Вероятно обявените досега 78 концерта от предстоящето турне ще набъбнат с поне още няколко, но ? сега бихте могли да си изберете по някоя друга дестинация за Гага туризъм. Списъкът е дълъг, но ние бихме да насочим вниманието ви към европейските ? участия, които са разположени между 16 септември и 24 ноември. От това, което сме виждали от шоуто на „ArtRave: The Artpop Ball“ сме едновременно възхитени и шокирани.

Името Лейди Гага се появи пред широката публика преди едва 6 години като за този относително кратък период успя да се наложи като един от символите на новата вълна поп музика, която превзе класациите и телевизионния екрани. Родена и израстнала в мегаполиса Ню Йорк, явно Стефани Германота (каквото е истинското име на Gaga) от най-ранна възраст е била наясно, че в претрупания с избор музикален свят трудно се пробива. В своя запазена марка тя превърна провокативното и скандалното си поведение.

На живо Лейди Гага се развихря до нечувани висоти като шоутата ? представлява интересна смес от музика, танци, визия и арогантност. Идол на милиони по света, певицата не обича да се съобразява с общоприетите норми, за което ясно говорят и редицата скандали около нея. Отделно спекулациите около подготвяните от нея с месеци турнета винаги са ужасно много и никога не успяват да покрият целия арсенал от изненади, които певицата крие до последния момент. А и най-важен е крайният резултат, а когато говорим за Лейди Гага, той е впечатляващ.

Leave your thought