Shinedown с нови песен и съобщение към човечеството

Бандата Е Събрала Повече От $300,000 Със Специалните Тениски и Промоционални Пакети на “Atlas Falls” В Полза На Неправителствената Организация За Хуманитарна Помощ Direct Relief

Don’t give up now /

There’s already so much at stake /

If Atlas falls, I’ll rise up and carry us all the way /

It won’t pull me down /

The weight of impossible days /

I’ll stand tall /

I’ll rise up and carry us all the way

Мултиплатинената банда Shinedown издаде новия си сингъл “Atlas Falls”, изпращайки съобщение на оптимизъм и вяра към човечеството насред пандемията от COVID-19.

Досега “Atlas Falls” бе наличен само като част от ексклузивен промоционален пакет с тениски за събирането на средства от страна на Shinedown в полза на хуманитарната организация Direct Relief, един от най-големите доставчици на хуманитарни медицински ресурси в света, чиято мисия е да подобри здравето и живота на хората, афектирани от бедност или извънредни ситуации чрез мобилизиране и осигуряване на неща от основна медицинска необходимост. Бандата е събрала повече от $300,000 и продължава да го прави (включително първоначалното дарение от  $20,000 от Shinedown), за организацията, която в момента работи да осигури персонално защитно облекло за здравните работници на фронтовата линия и основни лекарства и припаси за пациентите. Това включва 10,800 доставки към повече от 1,800 здравни заведение във всички 50 американски щата и 62 държави, общо повече от 3.4 милиона маски, 2.8 милиона ръкавици, 119,000 костюма, 600 кислородни концентратора и вентилатора, както и 40.1 милиона дози лекарства за лечение на набор от хронични и остри здравословни състояния.  100% от доходите от промоционалните пакети на “Atlas Falls” отиват към Direct Relief - КУПЕТЕ И ВИЕ ОТТУК.

Писан преди осем години по време на сесиите за албума Amaryllis, но никога издаван, “Atlas Falls” вече бе специален за бандата и стана ясно за нея, че правилното време за съобщението на песента дойде, когато света започна да отговаря на пандемията от COVID-19. Черпейки вдъхновение от гръцкия мит за титана Атлас, който носи звездна сфера на раменете си, “Atlas Falls” е успокояващ химн, че, ако Атлас падне, ще си помогнем едни други да станем във времена на борби.  Shinedown извадиха песента от трезора си за партньорството им с Direct Relief, и сега, когато светът продължава да се бори с коронавируса, издаването на песента продължава да ни напомня, че когато времената са тежки, ще се подкрепяме едни други и ще останем прави… заедно. “Atlas Falls” вече е хит в Top 20 rock radio и продължава да се изкачва. 

Откликът към ‘Atlas Falls’ бе изумителен и Barry, Zach, Eric и аз не можем достатъчно да се отблагодарим на Shinedown Nation и всички по света, които подкрепиха Direct Relief срещу COVID-19. Вярата, любовта и показването на човечност са невероятни. ‘Atlas Falls’ е напомняне, че сме в най-добрата си форма, когато имаме нужда един от друг и единственият начин е заедно“, казва фронтменът на Shinedown Brent Smith.

Direct Relief са дълбоко благодарни за необикновената отдаденост на Shinedown Nation да помогнат на здравните работници да са в безопасност, рискувайки себе си, за да защитават нас“, споделя президентът и изпълнителен директор на Direct Relief Thomas Tighe. “Тази подкрепа се превърна в незабавна, практична помощ и е такъв прекрасен пример за всички, помагащи си помежду си и правещи каквото могат, за да защитят най-уязвимите.”

Следете за още предстоящи новини от Shinedown. Наскоро бандата издаде „прелюдия“ – предварителен поглед към много специален проект - ВИЖТЕ ТУК. В допълнение, фронтменът Brent Smith и китаристът Zach Myers работят по следващия си албум Smith & Myers. За актуална информация, посетете www.shinedown.com.

ЗА SHINEDOWN

След формирането си в Джаксънвил, Флорида през 2001, Shinedown - Brent Smith [вокали], Zach Myers [китара], Eric Bass [бас, продукция] и  Barry Kerch [барабани] – са продали повече от 10 милиона албума и 10 милиона сингъла по света, разполагат с 14 платинени и златни сингъла, 5 платинени и глобални албума, 16 No. 1 Active Rock хита, и наброяват повече от  2.5 милиарда тотални стрийма. Те разбиха еърплей класацията на Billboard Mainstream Rock Songs airplay chart с всичките си 26 последователни сингъла, достигайки до топ 5, несравнимо постижение. Скорошните хитове ATTENTION ATTENTION,” “GET UP,” “MONSTERS иDEVIL обособяват общо 16 No. 1 позиции в класацията Mediabase Active Rock Chart и 15 No. 1 места в класацията Billboard Mainstream Rock Songs Chart, държейки рекорда за най-много No. 1 места в двете класации някога. Историята, която се разкрива в най-новия им утвърден албум ATTENTION ATTENTION (Atlantic Records), е трайна заявка за решителността на човешкия дух – засяга теми като менталното здраве, преодоляване на трудностите, да не се страхуваме от провала и важността на човешките взаимовръзки. Говорейки за човешкия дух във време на нужда, хита “GET UP” (който наброява повече от 59 милиона стрийма и докара бандата в Live with Kelly & Ryan) бързо се превърна в източник на светлина за слушателите по света с универсалното си съобщение за надежда, емпатия и кураж. Отличителният микс на Shinedown на експлозивен rock ‘n’ roll дух, провокиращият замисъл текст, мелодичната чувствителност и кинематичност рисуват цветове в ATTENTION ATTENTION, който наброява повече от 355 милиона глобални стрийма, едновременно се приземи на #1 в Billboard Alternative, Top Rock и Hard Rock класациите за албуми, дебютира в Top 5 в Billboard 200, и спечели на бандата две номинации за награда iHeart Radio за Рок артист на годината и Рок песен на годината през 2019 и 2020. Поздравявани за високо енергичните си концерти на живо, Shinedown продължават да провокират любов от милиони глобални фенове и имат безброй напълно разпродадени концерти и заглавни фестивални сетове, подкрепени от способността им да правят шоу от световна класа и неоспоримата сила на гласа на фронтмена Brent Smith.

Leave your thought