Morcheeba се завръщат с нов албум в България на 22 ноември

Скай Едуардс и Рос Годфри от култовата трип-хоп група Morcheeba се завръщат в България на 22 ноември в зала 3 на НДК, за да представят с концерт новия си албум.

Един от най-разпознаваемите женски гласове на планетата - този на Скай Едуардс и омагьосващите китарни рифове на Рос Годфри ще поведат българската публика на вълнуващо музикално пътешествие - неподправен органичен микс от трип- хоп, ритъм&блус, даунтемпо и соул.

Новият албум е озаглавен с техните малки имена SKYE & RОSS и съчетава както нежния звук на Morcheeba, с който вече няколко десетилетия бандата омагьосва публиката в цял свят, така и самостоятелните артистични търсения на двамата музиканти. Албумът е резултат както от решението на продуцента на групата Пол Годфри да остане встрани от музикалната сцена, така и от желанието на Скай и Рос за   нови музикални експерименти, като по този начин те отварят път за ново трип-хоп приключение, чийто резултат ще чуем и на българска сцена.

„Искахме да се върнем към музикалните си корени. Към онова интензивно, живо, смело звучене и мисля, че го постигнахме.“ - споделя Скай за новия албум, който британският таблоид The Mirror определя като „елегантен, с перфектно звучене, от което феновете на Morcheeba няма да останат разочаровани“. Вижте отдолу и интервюто, което двамата музиканти дадоха за българските си фенове.

Българските почитатели на трип-хопа и кадифения глас на Скай Едуардс ще имат възможност да се насладят на  един зашеметяващ лайв, представящ новите парчета Light of Gold, How To Fly, Medicine и вечните класики Enjoy the Ride, Rome wasn’t build in a day, The Sea, Otherwise, Gimme Your Love и много други. Вратите на зала 3 на НДК ще отворят в 19.30 часа.
    
Цени и места за продажба на билети:

50лв - Правостоящи пред сцена
60лв. Седящи места на балкони вляво и вдясно от сцената

Онлайн / Електронни Билети директно от:
http://bit.ly/MorcheebaLiveSofia
Стандартни Билети на касите на Билетен Център на НДК, както и в цяла България в мрежата на Ticketportal.bg в  бензиностанции OMV, к-ци Booktrading, магазини На Тъмно и др.

Билети Ранно Пиле: 40/45лв. само в магазин Яко / София, ул.Граф Игнатиев 43 - в безистена до Subway на Попа/

Следете събитието на следния адрес.

Бандата ще е в състав:

  • Skye Edwards - вокали
  • Ross Godfrey - китара
  • Steve Gordon - бас китара
  • Rich Milner - клавири/пиано
  • Jaega Mckenna-Gordon - барабани

Robin Tombs - главен озвучител на групата
Peter Veness - мониторен инженер на групата
David Rivir - осветител на групата

Leave your thought