single album

Artist: Neil Young
Release date:
09 December 2016
Genre: Rock
Posted by: Musictour Admin

Neil Young - “Peace Trail”

Neil Young

Neil Young обяви, че ще издаде новия си студиен албум, който се казва “Peace Trail”, на 9 декември тази година през Reprise Records. Записът вече може да бъде предварително поръчан в сайта му и всички дигитални платформи. Всеки, който предварително заяви своето копие, ще получи незабавно заглавното парче (официален първи сингъл). Преди излизането на албума, предварително поръчалите ще получат и други песни.

“Peace Trail” е съставен изцяло от нови песни, които Young пише след издаването на албума си “Earth” миналия юни. Новият албум е основно акустичен и представя десет съкровени песни.

„Neil Young напасва пламъка в себе си с поезията, идваща от върха на химикалката му в един от най-сграбчващите записи в кариерата си. Приковаващата вниманието колекция е акустично-електронен хибрид, кипящ от възмущение към социалните и политически несправедливости, и едновременно успокоение с дълбока емпатия за живущите в неправда.”, написа за Los Angeles Times Randy Lewis.

Наскоро Young представи части от пет песни от новия албум, по време на фестивала Desert Trip в Indio, CA. Rolling Stone и Entertainment Weekly обявиха изпълнението му за „експлозивно”. „Neil удряше по китарата си, звукът беше толкова силен и почти извън контрол”, написаха Rolling Stone.

Los Angeles Times нарекоха изпълнението му „изключително силно”, „яростно”, и коментираха концерта: „комбинирайки страст, енергия и хапливи песни, Young представи на публиката си едно наистина невероятно шоу.”

“Peace Trail” ще бъде достъпен на CD, дигитално и на касета. През януари, феновете ще могат да се сдобият и с плоча. Албумът ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. Записът вече може да бъде предварително поръчан на този адрес.

Tag