single album

Artist: J BALVIN
Release date:
02 April 2020
Genre: Reggaeton
Posted by: Musictour Admin

J BALVIN - “COLORES”

J BALVIN

НОВИЯТ АЛБУМ НА СВЕТОВНАТА ЛАТИНО ЗВЕЗДА Е ВЕЧЕ НА ПАЗАРА

COLORESНА CD В ОНЛАЙН МАГАЗИН MUSICMALL.BG

Благодарен съм, че новият ми албум Colores прави сегашния свят по-цветен. В края на всеки ден аз съм този, който забавлява и съм щастлив, че мога да внеса радост и позитивни вибрации в дома на всеки в тези трудни дни.” – J BALVIN

В първата си седмица албумът Colores влиза в домовете на над 1 млрд. души в цял свят, за да ги забавлява по време на кризата и изолацията.

Диркетно от дома си в Меделин (Колумбия), световният #1 латино артист се свърза с медии, артисти, приятели и фенове в над 30 страни по света за Цветен Празник на Многообразието и Културата (Colorful Celebration of Diversity and Culture)!

В 14 страни албумът дебютира под #1 в Apple Music/iTunes, а всички 10 песни от него влязоха в Spotify Global Chart.

Музикалното видео към новия сингъл AMARILLO дебютира под #1 в Global Trends в YouTube и за 1 седмица натрупа впечатляващите над 38 млн. гледания.

Албумът COLORES и песните в него получават 6 пъти мултиплатинен статус по продажби, 11 платинени отличия и златни сертификати в над 15 държави.

COLORES е наличен за стрийминг и сваляне в дигиталните платформи и на CD в онлайн магазин MusicMall.bg: https://bit.ly/2xM2KLO

Tag