single album

Artist: DEPECHE MODE
Release date:
27 March 2020
Genre: Synth-pop
Posted by: Musictour Admin

DEPECHE MODE- "SPiRiTS IN THE FOREST" DVD AND BLU-RAY

DEPECHE MODE

LiVE SPiRiTS track list:

DISC 1 

1.   Intro

2.   Going Backwards

3.   It’s No Good

4.   A Pain That I’m Used To

5.   Useless

6.   Precious

7.   World in My Eyes

8.   Cover Me

9.   The Things You Said

10. Insight

11. Poison Heart

 

DISC 2 

1.   Where’s the Revolution

2.   Everything Counts

3.   Stripped

4.   Enjoy the Silence

5.   Never Let Me Down Again

6.   I Want You Now

7.   Heroes

8.   Walking In My Shoes

9.   Personal Jesus

10. Just Can’t Get Enough

 

Tag

single album

Artist: Kesha
Release date:
11 August 2017
Genre: Synth-pop
Posted by: Musictour Admin

Kesha - "Rainbow"

Kesha

На 11-ти август излиза новият албум на
Kesha - "Rainbow"
от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в explicit & edited версии

След четири годишна пауза, американската певица Kesha се завръща на музикалната сцена с предстоящия си солов албум. Проектът, озаглавен "Rainbow", излиза на 11/08 и се издава у нас в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в цензурирана и нецензурирана версии. Предварителни поръчки на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg: http://bit.ly/2vdzbxB.

До момента от албума има издадени два официални сингъла  — “Praying" и “Woman”. На 28-ти юни Kesha пусна и трета песен от предстоящия проект - “Learn to Let Go”. "Rainbow" излиза след суперуспешния дебютен албум на певицата "Warrior", издаден през 2102 от RCA/Sony Music.

За мен "Learn to Let Go (Научи се да продължиш) не е само заглавие на песен. Това е мотото на живота ми през последните няколко години, тъй като трябваше  да се науча да се освободя от миналото и да не позволявам да продължава да ми влияе. Научих се да се справям с гнева и болката, защото ако човек ги държи твърде дълго в себе си те стават отрова за самия него. Разбрах, че когато ти се е случило нещо лошо, единственото правилно решение е да го преодолееш, да не "оставаш" при него и да продължиш напред". ’Learn to Let Go’ e написана от Kesha, майка й - Pebe Sebert заедно с копродуцента Stuart Crichton. Песента е в мид темпо и е личната изповед на певицата. Видеото ни отвежда в детството на Kesha като са използвани кадри от личния й архив: моменти от различни семейни празници, коледни тържества, първи стъпки в танците и т.н. Вижте видеото тук:

За записите на новия албум "Rainbow", Kesha работи с музиканти като Ben Folds, Ricky Reed, Eagles of Death Metal и Dolly Parton. Кънтри легендата се включва в албума с дует в кавър версията на собствения й хит “Old Flames Can't Hold a Candle to You”. Графичната визия на албума е дело на Robert Beatty и Brian Roettinger с фотограф Olivia Bee.

 

Tag